Kerkdienst bijwonen

LET OP! Voor ouders met kinderen die naar de oppas of zondagschool. Wanneer u kinderen naar de oppas of zondagschool gaan kunt u ook reserveren voor een plek in de kerk!

U reserveert vanaf nu een bank per huisgezin i.p.v. losse zitplaatsen. 

We mogen met wat meer mensen de kerkdiensten gaan bezoeken. U moet zich nog wel aanmelden om de dienst bij te wonen.

Via Eventbrite kunt u zich registreren (lees aanmelden) voor de aankomende dienst. In de ochtenddiensten is er ook kinderoppas. U kunt bij het reserveren aangeven of u hier gebruik van wil maken. Als u kinderen naar de oppas brengt willen we u vragen een plek in de Bron te reserveren. Door op de knop “aanmelden voor kerkdienst” te klikken reserveert u een plek voor deze dient.

We kunnen circa 100 mensen ontvangen we willen u daarom vragen om te kiezen of u voor de ochtend of avonddienst wil reserveren. Op deze manier kunnen we per zondag ongeveer 200 mensen de kans geven een dienst bij te wonen.

Omdat de diensten ook nog steeds online worden uitgezonden wordt er in de kerk video-opname gemaakt. Vanwege privacy wetgeving wordt u daarom gevraagd of u akkoord gaat met deze opnamen.

Om de RIVM-richtlijnen te waarborgen zal er overal 1,5m afstand gehouden worden tussen verschillende huishoudens.

De koster zal u plaats wijzen. Verder zal er ook bij de deur gevraagd worden of u klachten heeft die wijzen op Covid-19, mocht u klachten hebben dan kan u de toegang geweigerd worden.

Kerkdienst HGWL (morgendienst)

Morgendienst start om 10:00 uur

Hervormde Gemeente Willige Langerak  – klik op onderstaande knop om u aan te melden voor deze dienst.

Kerkdienst HGWL (avonddienst)

Avonddienst start om 18:30 uur

Hervormde Gemeente Willige Langerak  – klik op onderstaande knop om u aan te melden voor deze dienst.