Bouwteam | Help mee!

Zoals u hoogst waarschijnlijk wel weet gaat ons verenigingsgebouw De Bron op de schop. De komende maanden zullen in het teken staan van verbouwen.

Graag brengen wij u de volgende data onder de aandacht:
Op zaterdagochtend 2 februari zal er van 10.00 – 13.00 uur een kijkochtend zijn in De Bron om nog goede en bruikbare spullen/materialen die niet meer terugkomenin de nieuwe Bron over te nemen/voor een klein bedrag te kopen. Denk bijvoorbeeld aan de keuken(kastjes), Velux dakramen, straatstenen, lampen, koffiekopjes en nog veel meer. Op deze ochtend kunt u aangeven of u ergens interesse in heeft. De opbrengst kunnen we weer gebruiken voor de verbouwing.
Daarnaast kunnen gemeenteleden, omwonenden en andere geïnteresseerden deze ochtend binnenlopen om te worden bijgepraat over de bouwplannen en/of vragen te stellen aan het bouwteam. De koffie, thee en iets lekkers staan klaar!

Op zaterdagochtend 16 februari zijn er sterke mannen en vrouwen nodig om De Bron leeg te ruimen. Met voldoende mensen is dat zo gebeurd. U kunt zich hiervoor opgeven bij Irma Bultman (06-30595737).

Op zaterdag 23 februari zullen er alvast wat (lichte) sloopwerkzaamheden door onszelf worden uitgevoerd. Dit om kosten te besparen. We horen graag of er stoere mannen en vrouwen zijn die hierbij willen helpen. Opgeven kan bij Jan Noorlandt (06-51071939).

Vele handen maken licht werk, dus we hopen op een goede opkomst!

Het Bouwteam
(Nico van Vuurde, Jan Noorlandt, Martin de Pooter, Arie Zwijnenburg en Irma Bultman)