Bijbelgesprekskring

Datum:19 april 2018
Lokatie:De Bron

Bijbelgesprekskring

 

Het komende seizoen willen we ons bezighouden met bijbelstudies vanuit het Evangelie naar de beschrijving van Markus. Op de eerste avond oriënteren we ons op het geheel van Markus. Bij de volgende bijbelstudies staat steeds een gedeelte uit Markus centraal. Daarnaast worden er suggesties gegeven om door zelfstudie het hele evangelie te bestuderen. Genoeg stof om samen over na te denken en te bouwen aan ons geloof.

 

Vorig jaar heeft het busje met als doel de gaarkeuken in Haifa € 215,00 opgebracht. De sociale dienst verwijst allerlei Israeli’s, Joden en Arabieren, ongeacht hun godsdienstige overtuiging naar deze Messiasbelijdende Joden. Na een intakegesprek wordt bepaald hoeveel maaltijden en hoe lang men die krijgt. Zo wordt iedere maand voor ongeveer 1500 maaltijden gezorgd! Door getuigenis in daad en woord zijn in de afgelopen jaren meerdere mensen tot geloof gekomen!

Ook dit jaar hopen we weer te sparen voor een doel passend bij ons thema.

Lees eventueel ter voorbereiding het Markus Evangelie eens door. We gebruiken als leidraad een bijbelstudieboekje geschreven door ds. René de Reuver met als titel: Op zoek naar het geheim.

We hopen naast bekende ook nieuwe kringleden te mogen begroeten. Hartelijk welkom op 29 september en de volgende avonden vanaf 19.45 uur in De Bron. We willen om 20.00 uur beginnen en om ongeveer 21.30 uur afsluiten.

Jopie van Vreeswijk

Joop van Roest

Diensten

  • 25mrt. 10:00 uurDs. C.W. Saly | Ede - Palmzondag
    18:30 uurDs. G.J. van Meijeren | 's-Graveland

Volledig prekenrooster

Contact

HG Willige Langerak
Montignylaan 18
2871 AE Schoonhoven

map

Routebeschrijving Ga

ANBI | Sitemap | Ontwerp en realisatie: Reprovinci